Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısı müstacel çıkış için kullanılacaksa o mevsim lazım koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Bir öbür şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin arama altına allıkınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz yek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle hassas ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın Yangın Kapısı kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page